

SafeG 7th Plenary Meeting Agenda

10.04 - 11.04.2024

Venue:

National Centre for Nuclear Research

Science and Technology Park Świerk Address: Andrzeja Soltana 7, 05-400 Otwock / Świerk Warsaw Poland

Room: Maria

Invited participants: All SafeG Project Partners

Day 1 -April 10 th , 2024				
Hour (CET)	Item	Speaker		
8:00 – 9:00 (ca. 60 min)	Transportation from the Hotel NOVOTEL with NCBJ's Buses Pick up from the Hotel NOVOTEL Entrance at 8:00			
9:00 - 9:15 (15 min)	Arrival to NCBJ Registration, Security Check and Entrance Procedures (Remember to bring your passports / ID cards with you!) Welcome Coffee			
9:15 - 9:30 (15 min)	Welcome to Participants	Boris Kvizda (VUJE) Łukasz Kurpaska (NCBJ)		
9:30 - 10:30 (60 min)	WP1 Presentation Specific presentations will be provided by WP leader before the meeting	Gusztáv Mayer (EK)		
10:30 - 11:30 (60 min)	WP2 presentation Specific presentations will be provided by WP leader before the meeting	Jana Kalivodová (CVR)		
11:30 - 13:00	Coffee Break + Lunch // Discussions			
13:00- 14:15 (75 min)	WP3 Presentation Specific presentations will be provided by WP leader before the meeting	Boris Kvizda (VUJE)		
14:15- 15:15 (60 min)	WP4 Presentation Specific presentations will be provided by WP leader before the meeting	Petr Vácha (UJV)		



15:15- 15:45 (30 min)	Coffee Break / Discussions	
15:45- 16:45 (60 min)	WP5 presentation Specific presentations will be provided by WP leader before the meeting	Eugene Shwageraus (UCAM)
16:45 - 17:00	Summary of Day 1	Boris Kvizda (VUJE) Łukasz Kurpaska (NCBJ)
17:00- 18:00 (ca. 60 min)	Transportation from NCBJ to the Restaurant in Warsaw	
18:00	Social Dinner	

Day 2 - April 11 th , 2024				
Hour (CET)	Item	Speaker		
8:00 - 9:00 (ca. 60 min)	Transportation from the Hotel NOVOTEL with NCBJ's Buses Pick up from the Hotel NOVOTEL Entrance at 8:00			
9:00 - 9:15 (15 min)	Arrival to NCBJ Registration, Security Check and Entrance Procedures (Remember to bring your passports / ID cards with you!) Welcome Coffee			
9:15 - 9:20	Welcome to Participants	Boris Kvizda (VUJE) Łukasz Kurpaska (NCBJ)		
9:20 - 9:40 (20 min)	 WP6 Presentation Overview of the work done so far (by tasks) Achievement of deliverables, milestones and other outputs Plans for the next 6 months including timing and responsibilities Discussion 	Michaela Velčková (EVALION)		
9:40 - 10:20 (40 min)	 WP7 Presentation Overview of the work done so far (by tasks) Achievement of deliverables, milestones and other outputs Plans for the next 6 months including timing and responsibilities Discussion 	Jakub Heller (EVALION)		
10:20 - 11:00	Discussion, Reporting schedule, Planning of the Next Meeting	All Participants		



11:00 - 12:30	End of the SafeG 7 th Plenary Meeting Coffee break and lunch	
12:30	Transportation from NCBJ to Warsaw / Chopin Airport / City Centre -> Earlier Transport for Participants who will not attend the Technical Visits	
12:30 - 13:30	Technical Visit to MARIA Reactor or NCBJ Laboratories (I st Group) Technical Visit to Materials Research Laboratory (II nd Group)	
13:30 - 14 :30	Technical Visit to MARIA Reactor or NCBJ Laboratories (II nd Group) Technical Visit to Materials Research Laboratory (I Group)	
14 :45	Transportation from NCBJ to Warsaw / Chopin Airport / City Centre	

Participation in the meeting will also be possible on-line on the NCBI GoTo Meeting Platform

Logistics Information and Accommodation Recommendations for 7th SafeG Plenary Meeting Participants

Venue:

National Centre for Nuclear Research (NCBJ) Narodowe Centrum Badań Jądrowych Andrzeja Sołtana st. 7 05-400 Otwock, Świerk Poland

NCBI Location:

https://maps.app.goo.gl/fGeW6qbAkjtzg21LA

How to get to the NCBJ:

Bus transportation for 7th SafeG Plenary Meeting Participants will be provided by the NCBJ organizers Transport from Hotel NOVOTEL Warszawa Centrum will be set at 8:00 for Day 1 and Day 2 of the Meeting (According to the agenda)

Hotel NOVOTEL Warszawa Centrum Location:

Marszałkowska st. 94/98 00-510 Warsaw

https://maps.app.goo.gl/rrxEL66aNK6miW5MA

Name of the Bus lines and Logo on the Bus: ŚWIERK





Getting to NCBJ by car:

In front of NCBJ there is a large free car park for Visitors

NCBJ Security Check and Entrance Procedures:

Before the event we will open registration form in which you will be asked to provide the following Personal data:

Name and Surname:

Affiliation / Institution:

Personal Document (ID or Passport) number:

Electronic Hardware (Laptop, Tablet) data:

- a. Producer Name and Type
- b. Serial number S/N

You will be also asked to confirm RODO clause

All personal data should be provided at least 2 weeks before the meeting! Dedicated Registration form will be prepared by NCBJ and send to All SafeG Participants. We will inform Participants when the Registration is open!

Getting to Warsaw by Plane:

- 1. Warsaw's main airport is Chopin Airport, located about 10 km from the City Centre

 https://www.google.com/maps/dir/Centrum,+00057+Warszawa/52.168457,20.970669/@52.1958917,20.9628737,13z/data=!4m8!4m7!1m5!1m1!1s0x471
 eccf314640621:0x8c28fed081bc0aa5!2m2!1d21.0108289!2d52.2304991!1m0?entry=ttu
 The NCBI Buses will transport Praticipants only to Chopin Airport
- 2. The second airport near Warsaw is Modlin Airport, located about 45 km from Warsaw https://www.google.com/maps/dir/Centrum,+Warszawa/Genera%C5%82a+Wiktora+Thomm%C3%A9e+1a,+05

 $\frac{102 + Nowy + Dw\%C3\%B3r + Mazowiecki/@52.3386835, 20.6933341, 11z/data = !3m1!4b1!4m13!4m12!1m5!}{1m1!1s0x471eccf314640621:0x8c28fed081bc0aa5!2m2!1d21.0108289!2d52.2304991!1m5!1m1!1s0x471ea59d20dc48f1:0xf3065e629ce7a535!2m2!1d20.6513341!2d52.446175?entry=ttu}$

Transport to Modlin airport should be arranged on your own

Recommended Accommodation in Warsaw:

1. Novotel Warszawa Centrum****

Marszałkowska st. 94/98

00-510 Warsaw

https://maps.app.goo.gl/rrxEL66aNK6miW5MA

2. Hotel Metropol***

Marszałkowska 99A, 00-693 Warszawa

https://maps.app.goo.gl/ygSyhxd8dKwqPxFt6

3. Polonia Palace Hotel****

al. Jerozolimskie 45, 00-692 Warszawa

https://maps.app.goo.gl/5BkwN3hyRCbwidsv8



Recommended Accomodation near NCBJ in Otwock or Jozefow:

1. Holiday Inn Resort Warszawa Józefów****

Telimeny st. 1, 05-420 Józefów

https://maps.app.goo.gl/cUoXPg4vWHHEihxA8

2. Z-Hotel Business & Spa****

Wczasowa st. 25, 05-400 Otwock

https://maps.app.goo.gl/ayV9rPNs5NiKoDn47

Social Dinner

Kuźnia Smaku Restaurant Mazowiecka Street 10 00-048 Warsaw

Transportation from NCBJ to the Restaurant is provided by the Organizer.